Leef de Overgang
De Overgang is nog steeds een van de grootste taboes in de Westerse Wereld. Er wordt weinig over gesproken, terwijl alle vrouwen hier mee te maken krijgen. Want wat is ‘de overgang’? Wat gebeurt er fysiek met je? Wanneer start het? Geeft dit ook mentale veranderingen? Allerlei dingen die je je afvraagt in deze belangrijke periode van je vrouwenleven.
Daarom gaan Marleen en Handan je in deze workshop een kijkje geven in wat de overgang is en ook handvaten in hoe jij ermee kan omgaan.
Trainers:
Handan Aydin
Handan is coach, ondernemer, producent, schrijfster en Yoga docent. Alles is een en nog steeds in ontwikkeling.
Ze presenteert in Amsterdam “Talking Sex”, een prachtige en openhartige serie over vaak taboe onderwerpen met betrekking tot seks. In Haarlem heeft ze haar eigen programma op de radio bij Haarlem 105 “Love on Air”. Daarnaast is ze yoga docent en geeft ze Yoga Nidra bij Studio 44.
Marleen Schlüter
49 jaar en werkzaam als Natuurgeneeskundig- en Lichaamsgericht Psychosociaal Therapeut. In praktijk begeleidt ik onder andere
vrouwen om vreugdevoller door de overgang te gaan. Belangrijk vindt dat vrouwen zo eenheid met zichzelf en anderen kunnen ervaren in en na deze levensfase.
Mijn levensmotto is: ”Leven in vrijheid, vol vertrouwen vanuit liefdevolle kracht en wijsheid in diepe
verbinding met mezelf en anderen”
  • Waar: Studio44, Burgwal 44 Haarlem
  • Wanneer: vrijdag 11 februari 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30
  • Kosten: 39,95 Boek hier