Studio44 | DE Pilates Opleiding die echt verdieping geeft.
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16462
post-template-default,single,single-post,postid-16462,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

DE Pilates Opleiding die echt verdieping geeft.

DE Pilates Opleiding die echt verdieping geeft.

De tweede opleiding NIFAA Pilates de Pilates Professional geeft de verdieping waar jij op hebt gewacht. Een fantastische opvolging van Pilates Essentials of een ander soortgelijke basis training. Verdiepingsinzichten, het zelf ervaren en onderzoeken, plus kennis delen staan in deze opleidingen centraal. Wij bieden een opleiding die dé brug vormt tussen sportschool Pilates en authentieke Pilates.

Voor wie
Iedereen die Pilatesles wil geven. (Pilates Essentials of een andere Pilates opleiding dient vooraf behaald zijn)

Doelstelling
Op verantwoorde wijze NIFAA Pilates lessen kunnen verzorgen.

Inhoud
– 20 beginners/intermediate Pilates basisoefeningen, techniektraining, lesopbouw en lesgeven.
– Het gebruik van klein materiaal zoals dynaband, kleine bal en magic circel.
– Meer inzicht in houdingen en anatomie zodat je de oefeningen nog beter begrijpt en de klanten beter kunt begeleiden.
– Onmisbare docentvaardigheden om wekelijks de klanten te boeien.

Anneroos: “De NIFAA Pilates opleidingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Er is oor en oog voor ieders achtergrond en de sfeer is open om je eigen inzichten te delen. In de opleiding Pilates Professional werk je zelf aan fysieke perfectie en intermediate oefeningen met behulp van klein materiaal. Het kleine materiaal geeft je andere inzichten, verdiepingen en variatie in de vaste serie oefeningen. Door de anatomie opdrachten ga je meer snappen hoe het lichaam werkt en waarom je oefeningen op deze manier doet. Door casus opdrachten wordt dit verdiept, welke invloed hebben werk, sport en blessures op een lichaam en hoe ga je hiermee om in een privé training, of zelfs in de gewone mat les. Hierdoor ga je je als docent onderscheiden, want jij kunt klanten meer begeleiding bieden naar een goed functionerend en blessure vrij lichaam.”

Inbegrepen
NIFAA Pilates certificaat van deelname

Duur
De basisopleiding duurt 5 donderdagen inclusief theorie examen.

Stage en studiebelasting
Gedurende de opleiding doe je praktijkervaring op door middel van 1 x per week stage. Naast de stage ben je aan zelfstudie ongeveer 3 uur per week bezig.

Cursusdagen 2017

Donderdag van 11:30 – 17:00

21 september
12 oktober
2 en 30 november
14 december (les en theorie examen)
21 december uitwijkmogelijkheid

Kosten
€ 595,00 met een vroeg-boek-korting t/m 31 mei van € 525,00

Opgeven http:/nifaa.nl/