Beach Pilates 2017
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16428
post-template-default,single,single-post,postid-16428,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Beach Pilates 2017

Beach Pilates 2017

Elke zomer gaan we naar het stand en doen we Pilates in het zand met uitzicht op zee.

Het is werkelijk verrukkelijk om zo je dag te beginnen. Het strand is vaak nog heel rustig en het zand tussen je tenen geeft je een ultiem vakantie gevoel.

Op het strand wordt er geen gebruik gemaakt van materialen. De oefeningen komen voort uit de klassieke Pilates methode, aangevuld met oefeningen uit andere bewegingsvormen.

In de zomer van 2017 is er voor het eerst gelegenheid de les te starten met 30 min hardlopen over het strand. Voor wie wil natuurlijk. Als je alleen de Pilates les wil volgen kan dat uiteraard ook. Het hardlopen is echter niet onder begeleiding en mag je geheel zelfstandig invullen. De een zal opbouwen met lopen en rennen en de ander rent het hele stuk. Alles naar eigen vermogen en inzicht.

De Pilates lessen zijn in het zand voor de strandtent van Rapa Nui (Boulevard Bernard 27, 2041 JA Zandvoort).

Neem een handdoek mee om op te liggen.

De pilates les duurt 60 minuten. Als je wil hardlopen begin dan uiterlijk om 8:20 op het strand. De Pilates les begint om 9:00.

De pilatesles kost 10 euro. Graag contant meenemen naar de les.

See you at the beach!