Missie

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”79px”][vc_column][vc_column_text]Studio 44 is voor mij een droom die uitkomt.

 

Bij Studio 44 werken docenten met uiteenlopende specialisaties en kennisdomeinen. Allen gedreven door een grote passie voor beweging en gezondheid.

 

Wij willen met ons team een plek creëren waar je kan sporten en bewegen op een veilige manier.

 

Veel mensen slepen zichzelf tegenwoordig naar de sportschool om een gezond lichaam te krijgen. Dit is een goede ontwikkeling. Echter de manier waarop zij sporten is niet altijd de juiste. Het lichaam wordt vaak onderworpen aan een te zware belasting, wat wel spierkracht geeft, maar wat niet functioneel is voor je dagelijkse activiteiten. Foutieve bewegingspatronen worden niet gecorrigeerd en mensen blijven hangen in een verkeerde houding. Dit leidt uiteindelijk nog steeds tot klachten aan je lichaam die je juist met sporten wil voorkomen. Wij geloven dat je meer uit je training kan halen, zodat je je lichaam ook echt gezond en weerbaar maakt. Jouw mooiste lichaam en bestand tegen klachten en lichamelijke ongemakken.

 

Wij bieden verschillende soorten lessen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Niet elke les is voor iedereen geschikt. Elk lichaam is anders; het heeft diverse behoeften, dat vergt een andere aanpak. Wij adviseren en informeren jou graag hierover.

 

Bij ons beweeg je niet alleen, maar je leert ook bewegen. Je krijgt lichaamsbesef en je gaat je lichaam beter aanvoelen en aansturen. Dit gaat je helpen bij elke vorm van beweging, sport en jouw dagelijkse activiteiten.

 

Maar niet alleen het lichaam wordt gezonder, ook je geest. De geest wordt door het met aandacht bewegen van het lichaam heel kalm. Gedachtes komen tot rust. Bijna meditatief. Daarbij leer je voelen of je lichaam wel ontspannen is en of je in staat bent niet meer kracht in te zetten dan noodzakelijk is.

 

Lichaam en geest zijn één.

 

Bij ons scheiden we ze niet, maar brengen we lichaam en geest juist weer in balans.

 

Studio 44 is in ontwikkeling en groeit naar een bolwerk van kennis op het gebied van gezondheid en beweging, health and movement.

 

Kom trainen bij Studio 44 en leer jouw beste lichaam kennen.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”50″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]