Missie & Visie

Missie

De missie van Studio 44 is een holistisch en multidisciplinair centrum creëren waar onze cliënten, doormiddel van het opdoen van kennis en ervaring, leren over hen eigen gezondheid en bewegingspatronen. Wij helpen onze cliënten om verantwoordelijkheid te kunnen nemen over hun eigen gezondheid en streven samen naar een optimale manier van bewegen om zodoende meer weerbaar te zijn tegen klachten en het mooiste lichaam te krijgen dat bij hen past.

Studio 44 wil daarbij een brug slaan tussen de reguliere geneeskunde en het alternatieve circuit. Met onze technische en wetenschappelijke achtergrond gaan wij ook samenwerkingen aan met specialisten op het gebied van energie en spiritualiteit. Hierdoor is het mogelijk een breder en vollediger totaalbeeld te krijgen van het individu, met zijn of haar gezondheidsprobleem.

Bij Studio 44 kan je heerlijk sporten en bewegen en indien je daarvoor open staat, kan je leren over beweging en gezondheid in het algemeen en specifiek voor jou lichaam en persoon.

Het is onze missie om samen met jou je lichaam te leren kennen. Om jou de kennis en mogelijkheid te geven jouw lichaam in optimale gezondheid te brengen. In een gezond lichaam kan de geest floreren.

Visie

Onze specialisten hebben een holistische denkwijze. Dit wil zeggen dat wij ervan uitgaan dat er naast het fysieke en mentale lichaam (waarop met name de geneeskunde en de psychologie zich richt) er ook een energetisch en spiritueel lichaam bestaat.

Door het individu te zien met deze “4 lichamen” en gebruik te maken van specialisten op al deze vlakken, ben je in staat beter in te schatten in welk lichaam er hulp nodig is om jouw gezondheid verder te optimaliseren.

De onderlinge samenwerking van onze professionals en de optelsom van kennis op al deze verschillende vlakken, maakt Studio 44 uniek. Een droom die ik in 2008 had en die nu werkelijkheid is.

Openingstijden

Maandag -Vrijdag: 9.00  - 12.00 en 17.00 - 22.00 

Zaterdag: 9.00 - 13.30 uur

Zondag: 9.00 - 13.30 uur

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF