Studio44 | Melanie
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16550
page-template-default,page,page-id-16550,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Melanie

Pilates   /  Vaste Inval-docent

Mijn naam is Melanie en ik hou van reizen, een kopje koffie buiten de deur en natuurlijk Pilates (en niet zo’n klein beetje ook). Miriam en ik hebben elkaar vorig jaar bij de training Fascial Fitness leren kennen. Er was direct een klik en ik daarom vind ik het zo leuk om haar te helpen wanneer dat nodig is.

 

Vanuit de danswereld ben ik doorgerold naar Pilates. Door mijn enthousiasme voor Pilates heb ik vorig jaar besloten om mijn dans/balletstudio na 15 jaar te verkopen. In Pilates vind ik mezelf als klant maar ook als trainer.

 

Mijn lessen kenmerken zich door de vele details, bewustwording van functioneel bewegen, focus op souplesse vs. kracht en visualisatie voorbeelden (tot hilarische voorstellingen van alle beelddenkers) . Mijn plezier stopt niet bij het lesgeven aan klanten maar wordt verreikt met workshops en opleidingen aan (toekomstige) Pilates trainers en liefhebbers die meer willen weten over bewust bewegen.

 

Melanie Wientjes
06 22032889
melaniewientjes@gmail.com

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren