Studio44 | Power Pilates / Kettlebell (TRX) Pilates
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
15885
page-template-default,page,page-id-15885,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Power Pilates / Kettlebell (TRX) Pilates

Door Pilates te combineren met de Kettlebell, wordt de workout voor je ‘core stability’ een nog grotere uitdaging. Terwijl je continu met je diepe en oppervlakkige buikspieren de stabiliteit van je wervelkolom onder controle houdt, train je met de Kettlebell je overige spieren op kracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor verbetert je conditie en stimuleer je de aanmaak van het lichaamseigen ‘groeihormoon’.

 

Dit hormoon (ook wel het ‘verjongingshormoon’ genoemd), maakt ons lichaam zelf aan om de spieren en cellen in ons lichaam te herstellen. Een bijkomend voordeel is dat dit natuurlijke proces een grote verbrander is van lichaamsvet. Je leert op een nette en veilige manier met de kettlebells te trainen. Je zal bewuster worden hoe je je lichaam vanuit je centrum kan beschermen om de krachten die er op inwerken, op te vangen.

 

We beginnen de les rustig, eerst voelen hoe je je diepe stabiliteit kan activeren. Dan een warming-up met de kettlebells, gevolgd door specifieke oefeningen voor bepaalde spiergroepen. Hierna een aantal intensieve stabiliteits-oefeningen uit de pilates en afsluitend het rekken en ontspannen van de spieren.

 

De Power Pilates / Kettlebell-Pilates workout duurt 60 minuten.

Van september t/m december bieden wij Power Pilates. Dit is een Pittige Pilates les waar het beheersen van de basis techniek van Pilates een voorwaarde is. Deze les gaan we vanaf januari combineren met de Kettlebell les. Ook zijn we gaan we onderzoeken of we TRX kunnen combineren met de les.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren