Ingrid
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16536
page-template-default,page,page-id-16536,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ingrid

In 2001 besloot Ingrid haar baan in Reclame en Marketing op te zeggen omdat ze vond dat het in haar werk te vaak ging over politiek, buitenkant en prestaties, en te weinig over de mensen zelf, synergie en co-creatie. Ze besloot te gaan werken als stewardess bij KLM om zichzelf de ruimte te geven om uit te zoeken hoe ze dat zou kunnen neer gaan zetten in de wereld, terwijl ze tegelijkertijd wat meer van die wereld kon genieten. Empower people to empower themselves. Dat werd haar missie.

 

In 2003 verhuisde ze samen met haar man naar Singapore. Ze verslond boeken over zelf-ontwikkeling en de mens en startte met de studie Psychologie, maar toen ze tegen het einde van haar propedeuse besefte dat wat ze aan het leren was interessant was om te weten, maar haar nog geen tools gaf om eea om te zetten naar de praktijk, besloot ze verder te zoeken.

 

Haar avontuur ging via opleidingen en certificaties in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Hypno- en TimelineTherapy, het BodyTalkSystem, Yoga, Reiki en Integrative Coaching naar het steeds groter wordende besef, dat Body Mind en Spirit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat we n probleem meestal niet kunnen oplossen vanuit hetzelfde niveau waarop we het hebben gecreëerd. Vanuit haar eigen ervaringen ontwikkelde ze steeds haar eigen manier in haar Coaching, BodyTalksessies en Yogalessen en vond uiteindelijk de rode draad die alles verbindt: het gaat er niet zozeer om WAT we doen, maar HOE we dat doen. Leef je je leven vanuit macht, stress of controle (kost energie), of vanuit kracht, liefde en vertrouwen (genereert energie)? Ingrid helpt je die shift te maken, via yoga, coaching en workshops, zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan en vol van het leven kunt genieten.

 

STAR Yoga

Het uitgangspunt van STAR Yoga ben JIJ. Niet de houding of hoe iets moet, maar hoe de houding voelt en wat deze voor je doet. Ademhaling is een belangrijk onderdeel om steeds op een eenvoudige manier ruimte in je lijf te creëren en stress en spanning los te laten, zodat er weer plaats is voor jouw kracht. Yoga betekent “‘ėėn worden”. Ingrid’s Yoga Master Manoj Takur zei altijd “Yoga is Yoga. Punt.” Als jij weer ėėn bent met jezelf, dan word je vanzelf een ster in yoga, op jouw manier.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren