Marjolein
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16366
page-template-default,page,page-id-16366,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Marjolein

Ongeveer 7 jaar geleden ben ik begonnen met pilates. Mijn kantoorbaan in marketing en toerisme vond ik ontzettend leuk, maar ik was daarnaast ook graag bezig met beweging. Ik merkte dat ik enorm veel energie haalde uit pilates en dat het mijn lichaam op een manier in beweging en aan het werk zette wat een heerlijke tegenhanger was van al die uurtjes op kantoor achter de computer. Ik begon steeds meer tijd te stoppen in pilates en in drukke periodes zorgde pilates er ook voor dat ik even aan alle hectiek kon ontsnappen. Het voelde goed voor lichaam en geest.

 

Naast mijn werk en pilates is reizen altijd al een grote passie van me geweest. In 2017 hebben mijn partner en ik een jaar in Australië gewoond, waar ik een opleiding tot pilates docente heb voltooid bij National Pilates Training. Want hoe mooi zou het wel niet zijn om andere mensen mee te kunnen geven wat pilates mij gebracht heeft?

 

Sinds januari 2018 geef ik les bij Studio 44. Naast het feit dat het heerlijke studio is met prachtige faciliteiten, vind ik het ook een erg fijne plek omdat hier meerdere disciplines en docenten met diverse kwaliteiten zijn samengekomen. Daardoor kun je hier komen trainen en door middel van de verschillende soorten lessen werken aan datgene wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

 

Voor mij is een goede pilatesles een samenspel van controle en precisie waarmee je de oefeningen uitvoert, aandacht voor ademhalingspatronen die de oefeningen op de juist manier ondersteunen en een prettige flow die les tot één geheel maakt. Ook zijn er tijdens een les altijd kleine variaties en aanpassingen te maken die jou helpen om het beste uit je lijf en de les te halen.

 

“Physical fitness is the first requisite of happiness”
Joseph Pilates.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren