Studio44 | Fiona
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16915
page-template-default,page,page-id-16915,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Fiona

Fiona Straathof

 

Toen ik in 2004 voor het eerst in aanraking kwam met yoga en meditatie voelde dat als thuiskomen. Ik ontdekte dat er een plek is in mijzelf waar ik altijd naartoe terug kan keren, waar ik ook ben. Sindsdien heb ik mijzelf verdiept in veel verschillende vormen van yoga: Raja yoga, Iyengar yoga, Vinyasa Flow en Yin & Restorative yoga. In de basis hebben al deze verschillende vormen van yoga mij hetzelfde gebracht: meer innerlijke rust, vreugde en zelfinzicht.

 

In 2013 kreeg ik een zware burn-out: ik was letterlijk ziek geworden van chronische stress. Yin & Restorative yoga hebben een grote rol gespeeld in mijn herstel. Elke dag beoefende ik deze vormen van yoga en langzaam maar zeker kon ik meer ontspannen en voelde ik me energieker. Ik vind het prachtig om deze vormen yoga met anderen te kunnen delen: in deze stressvolle tijden waarin we elke dag enorm geprikkeld worden kan iedereen wel wat tijd gebruiken voor rust en ontspanning. Als ik zie dat mensen lekker ontspannen zijn na een les kan mijn dag niet meer stuk!

 

Na veertien jaar in het onderwijs gewerkt te hebben richt ik me nu hoofdzakelijk op het geven van yoga. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg regelmatig cursussen en opleidingen op het gebied van yoga, meditatie en praktijken die daar complementair aan zijn zoals Reiki en Shin-Do.