Studio44 | Essentrics
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16311
page-template-default,page,page-id-16311,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Essentrics

ESSENTRICS® is een effectieve full body workout met vloeiende bewegingen en dynamische stretches.

 

De bewegingstechniek creëert ruimte in het lichaam en zorgt voor een soepel, slank en sterk lijf, een mooie houding en veel energie. Ook helpt ESSENTRICS® blessures voorkomen en sneller genezen.

Hoe werkt het?

 

ESSENTRICS® versterkt en verlengt tegelijkertijd iedere spier in het lichaam en brengt het spierstelsel opnieuw in balans door gebruik te maken van circulaire bewegingen.

 

In de workout komen alle gewrichten aan bod. We zetten hiervoor verschillende technieken in, zoals PNF en isotonisch aanspannen. ESSENTRICS® is gebaseerd op een dynamische combinatie van spierversterkende en –verlengende oefeningen die zo ontworpen zijn dat de gewrichten van elkaar worden weggetrokken door de spieren te verlengen en deze in verlengde positie te trainen.

 

Deze full body workout zet alle spierketens aan het werk, geeft je kracht en maakt de spieren los terwijl de spanning in je spieren afneemt. ESSENTRICS® is een unieke techniek met invloeden uit verscheidene andere disciplines zoals klassiek ballet, moderne dans, Tai Chi, Yoga, pilates en fitness.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren