EILEEN HUITS – YOGA EN COACHING

“Muddy water is best cleared by leaving it alone.” – Allen Watts

Als je in een glas water en modder blijft roeren, zal het water nooit helder worden. Stop met roeren, laat het water tot rust komen en de modder zakt vanzelf. Zo ontstaat helderheid om te voelen wie je werkelijk bent.

Yoga
Eileen geeft yin en hatha yogales. In haar les nodigt ze je uit met liefdevolle aandacht aanwezig te zijn in het lichaam en zo thuis te komen in jezelf. Een moment van zijn in plaats van doen. Je leert luisteren naar wat je lichaam nodig heeft, zodat je dit kan integreren in het dagelijkse leven.

Lichaamsgericht coaching
Wil je meer in verbinding staan met jezelf en je lichaam? Beter voelen wat je nodig hebt en de juiste keuzes maken? Eileen werkt ook als lichaamsgericht coach bij studio44 en begeleidt je graag op jouw pad. Op liefdevolle, uitdagende en speelse wijze wordt ontdekt en gevoeld wat er onder de oppervlakte leeft. Jouw hulpvraag staat hierbij centraal. Met haar lichaams- en oplossingsgerichte aanpak veranker je de opgedane inzichten in jezelf en integreer je deze in je dagelijkse leven voor langdurig effect. Denken, doen en voelen worden in lijn gebracht waardoor energie weer kan gaan stromen.