Coaching Hooggevoeligheid Jitske

100% jezelf mogen zijn, dat is mijn mantra. En wat is dat dan, 100% jezelf en hoe werkt dat?

Als hoog sensitief kind of volwassene kun je de ene dag stralen van de gele energie en de andere dag koel blauw nodig hebben om weer op te laden. Je kunt intens genieten van kleine dingen, opgaan in je spel en een grote fantasie hebben. Ook kan de wereld je overweldigen en kun je je anders voelen dan anderen. Ben je blij dan ben je super blij, ben je verdrietig, dan ben je vaak héél erg verdrietig en ben je boos, dan kun je uit je vel springen. Grote veranderingen kunnen je van je stuk brengen, ook harde muziek, drukke feestjes en sterke geuren zijn soms een uitdaging en kunnen je intens moe maken.

Herken je dit bij jezelf en/of je kind en wil je weten hóe je bij jezelf kunt blijven?

Mijn passie is hoog gevoelige kinderen en volwassen te begeleiden meer zichzelf te durven zijn en blijven in een wereld waarin die je soms kan overweldigen. Je bent niet anders, je bent uniek. Wil weten hoe je je eigen uniciteit als kracht kunt zien en minder als last? Je eigen energie en/of die van je kind handiger managen?

Neem vooral contact met me op via 06 28861713, dan plannen we samen een eerste gesprek om te kijken naar jouw persoonlijke situatie en/of die van je kind(eren). We ontdekken samen de mogelijkheden en wat bij jou/jullie past. Kinderen begeleid ik vanaf 3 jaar.

Een eerste consult (45 minuten) kost 35,00 inclusief BTW, opvolgende sessies van een uur kosten 60,00 inclusief BTW en vinden plaats in de praktijkruimte van studio 44. Hoogsensitiviteitdeskundige is geen BIG geregisreerd beroep.