ANGIE DE FEBER – Yoga en Pilates en prive trainer

Yoga, Pilates docente, Prive Trainer

Angie is docent Lichamelijke Opvoeding en docent in Pilates, Hatha Yoga, Yin Yoga, TRX, Zwemles, Aquafitness. Momenteel geeft ze alleen les in Yoga en Pilates, waar haar passie het meeste in ligt. Ze geeft groepslessen, privélessen, workshops, events en retreats.

Yo, gaat ie lekker? Een vraag die je regelmatig stelt aan de ander. Maar hoe zit het met jouw algemene fitheid, terugkomende blessures, mobiliteit, kracht en mindset? Bewustwording, krachtig werken en met een knipoog in het leven staan is waar ik voor sta.

Tijdens mijn opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding is mijn liefde ontstaan voor goed bewegen. Na een lange tijd de combinatie van onderwijs en mijn yoga- en pilateslessen te hebben gedaan ben ik overgestapt naar een volledig focus op yoga en pilates. Dit omdat ik na een zwaardere periode met oververmoeidheid, burnout – en mentale klachten welke veel beperkingen gaven in bewegen en gelukkig zijn, erachter kwam dat vitaliteit enorm belangrijk is.

In mijn lessen yoga en pilates vind je veel aandacht voor techniek en houding terug, met daarnaast het antwoord op ‘waarom doen we dit?’. Ik vind het belangrijk dat je je eigen lichaam beter gaat begrijpen en leren kennen om zo efficiënt, bewust en krachtig er mee om te gaan. Naast kwaliteit zijn sfeer en humor ook belangrijke facetten in de les. Het moet immers ook leuk zijn om te bewegen gezien het leven al serieus genoeg is!

Ik zoom met personal training in op de onderwerpen kracht, mobiliteit, mindset en voeding. Hoe staat het ervoor met deze 4 peilers en wat kan je eraan doen op dit meer te optimaliseren? Een puzzel waar aan altijd wel iets te sleutelen valt. Net zolang draaien en puzzelen totdat je een aangesloten lijn krijgt. Een flow. Met die flow in jouw leven assisteer ik je graag. Naast het fysieke vlak hecht ik dus ook veel waarde aan het mentale gedeelte. Coaching op voeding, rust en levensgeluk. Door mijn brede ervaring met verschillende doelgroepen, opleidingen en eigen ervaringen help ik jou graag op weg naar een gezonde, blije versie van jezelf.

 

Tot snel!

Liefs,  Angie

Eigenaar van Yogaatielekker

info@yogaatielekker.nl

https://www.facebook.com/yogaatielekker/